Sex sells, dar totusi…

Imi explica si mie cineva care e treaba cu toate blogurile astea despre viata unor asa-zise curve? Apar ca ciupercile dupa ploaie. Multe sunt false, cu totii stim asta.
Sa fiu sincera nu ma deranjeaza o poveste bine scrisa cu accente sexuale. I can easily enjoy that. Curvette mi-a placut, de ce sa neg, dar am senzatia ca multi se folosesc de succesul acestei povesti ca baza pentru propriul succes. Nu cred ca e ceva care sa egaleze Curvette. E foarte bine scris: detalii in(ex)citante, decoruri interesante si povesti si cu bune si cu rele. E ca un roman bun. Nu de putine ori am citit printre comentarii despre pustoaice care vor sa devina ca ea.
Din pacate site-ul despre care vorbesc nu mai exista. Insa sunt altele care copiaza ideea. Pacat ca o copiaza prost. Povesti fara substrat, cu greseli de ortografie (da stiu, sunt obsedata de treaba asta). Probabil ca imi veti spune ca tarfele nu au prea multa scoala, caci altfel nu ar fi fost ceea ce sunt. Probabil as replica cum ca tarfele nu prea au timp de scris pe blog si posibil nici chef sa emita judecati de valoare dupa o zi petrecuta in compania pestilentialei atmosfere a grotescului uman.
Asadar conchid cum ca aceste bloguri sunt scrise de oameni obisnuiti, de aici si afrontul pentru agramatisme. Daca te apuci sa scrii asa ceva, fa-o bine, nu prelua o idee pe care sa o seci de substanta in incercarea asiduua si prost controlata de ai dezvalui noi valente. E ca si cand ai intoarce un tablou cu fata la perete si ai pretinde ca acum e un alt tablou.

Sunt curioasa: voi cititi bloguri de acest gen?

Anunțuri

2 gânduri despre „Sex sells, dar totusi…

  1. nu prea, cum zicea m. badea „exista ceva mai banal decat sexul?” :)) glumesc, un oarecare interes il ridica dar atat, e fara terminare; traim viata altora sau pe a noastra?

    • Fake neim?
      Avem tendinta de a trai viata altora in moduri diverse: seriale, filme, carti. :D
      Sexul, saracul, a devenit banal pentru ca din tabu s-a transformat peste noapte in „here, have it, do you want a silver plater under that?” A devenit banal prin hiperpopularitate; e un soi de „hipercorectitudine” a vietii sociale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s